Miért ajánlják az Nicoin
sprayt mindenkinek, aki szeretne
leszokni a dohányzásról?

Hogyan segít a Nicoin spray leszokni a dohányzásról

Statisztikák szerint, a dohányzásról le akarók szokni mindössze 3-4%-nak sikerül örökre megszabadulnia a függőségtől. A dohányzás – egyike a legerősebb függőségeknek a világon, amit a drogfüggőséggel szoktak összehasonlításba hozni. Az emberi szervezet felépítése az oka annak, hogy csak egyeseknek sikerül leszokni a dohányzásról önerőből. Az emberi agy nem ismeri fel a dohányzást, mint halálos szokást és állandóan újabb adag nikotint követel.

A dohányzásról önként leszokók nagyszámú problémával kerülnek szembe:

Az ezekkel a problémákkal való küzdelemhez volt kifejlesztve a Nicoin spray különleges összetétele, speciálisan a dohányosokra tervezve.

Hogyan működik a Nicoin spray?

A Nicoin — egy zseniális készítmény, mely a cigi kívánásának az OKÁT küzdi le. Hogy miért?

A Nicoin 99,99%-ban csökkenti a nikotinfüggőséget. Rákényszeríti a szervezetet, hogy leszokjon a nikotinról 3 hét alatt.

A Nicoin elősegíti a toxikus anyagok kiürülését a szervezetből és javítja az közérzetet. Soha többé nem lesz kedve visszatérni a nehézlégzéshez, kellemetlen szájszaghoz, fáradtsághoz.

A Nicoin erősíti és nyugtatóan hat az idegrendszerre. Meg fog feledkezni a stresszről, a pánikérzésről, hogy elszívjon egy cigarettát és állandó idegességről.

A Nicoin csökkenti a mértéktelen étvágyat. Elmúlik az állandó éhségérzet, mert a szervezete fesztelen és nyugodt lesz.

Laboratóriumi vizsgálatok eredménye

Piacra kerülés előtt a Nicoin klinikai vizsgálatokon ment át a budapesti kutatóintézetben, 2014 februárjában. A tesztben 300 fő vett részt. A kérdőívek eredménye szerint, legtöbbjük próbálkozott már a leszokással – 3 vagy több alkalommal. A csoportot két részre osztották: az egyik a Nicoin-t használta. A másik csoport választhatott bármilyen más leszokási módszert.

A kutatási eredmények sokkolták a tudósokat

A Nicoin spray-t használók 98%-a már 2-4 nap múlva elutasította a cigit.

A vizsgálat alanyai jelentős hangulatjavulásról, egészséges és mélyebb álomról számoltak be. A spray 3-4 hetes folyamatos használata után a vizsgálat alanyai jelentették, hogy teljesen megszűnt a dohányzás iránti vonzalmuk.

A második csoportból az önkéntesek mindössze 15%-nak sikerült leszoknia a dohányzásról. A csoport nagy része egész nap nikotintapaszt hordott.

A teszt eredményeként a második csoport tagjai közül – akik alternatív módszereket használtak a leszokáshoz – 80% már az első két hónapban visszatért a káros szokáshoz.

A Nicoin spray-t használó személyek egészségügyi vizsgálatának eredményei már 3 hét múlva a nikotin teljes kiürülését mutatták.

A Nicoin spray használata minden korcsoport számára ajánlott, mivel összetételében csak növényi komponensek vannak, amik nagy mennyiségű bioaktív anyagokat tartalmaznak. A Nicoin használata nem jár semmilyen mellékhatással.


Narkológus orvos véleménye:

A dohányzás nagyon veszélyes függőség. A dohányosok naponta mérgezik magukat, és észre sem veszik a fokozatosan megjelenő problémákat. Mind a csomagoláson levő feliratok, mind a függőségmegelőzési beszélgetések eredménytelenek.

A dohányzásról való leszokásnak egyetlen módja van – hirtelenül kell megszabadulni a függőségtől, de sajnos azt tudom mondani, hogy orvosi praxisom alatt mindössze 1 a 20 páciens közül rendelkezett elég erős akarattal és motivációval, hogy abbahagyja a cigizést.
Sajnos az emberi szervezet nincs a dohányzástól való függőségre tervezve, ezért az átlagember majdhogynem képtelen megszabadulni ettől a szokástól. És még ehhez hozzájön az állandó idegesség és ingerlékenység.

Pontosan ezért ajánlom a pácienseimnek a Nicoin spray-t. Annakidején a feleségem és lányom is ennek a spray-nek a segítségével szokott le. A Nicoin szépsége abban rejlik, hogy nyugtatja az idegrendszert miközben leszoktatja a szervezetet a dohányzásról. Aki a Nicoin spray-t használja nyugodt és elégedett lesz az életével. Már az első hónap folyamán az emberi szervezet teljesen megszabadul a dohányzási szokástól, mind mentális, mind fizikai szinten.

Ne feledkezzünk meg az anyagi haszonról sem. Az az ember, aki abbahagyja a dohányzást, nem csak hogy újra egészséges lesz, de érezhetően csökkennek a kiadásai is a napi dohányadag megszűnésével.

Milyen változások fognak végbemenni
a szervezetében 3 hét múlva?

 • Szervezetéből kiürül a kátrány, a nikotin és a salakanyagok, amik a belső szervekben és csontvelőben gyülemlett fel az idők során.
 • Tüdeje 80%-kal több oxigént tud majd felhasználni, minek köszönhetően javul a munkaképessége.
 • TELJESEN megszabadul az ingerlékenységtől, az állandó vágytól, hogy rágyújtson és hogy elvonja a figyelmét valami másra.
 • Jobban fog kinézni, mozgás és fizikai terhelés iránti vágy jelenik meg. 5-10 évvel fiatalabbnak fogja magát érezni.
 • Megszűnik az állandó evés és ivás iránti vágy. A dohányosok 90%-a miután megszabadul a nikotinfüggőségtől, abbahagyja az ivást is.


12 csomag maradt Ft-os áron

1490руб.

Régi ár2980руб.

Az akció múlva ér véget
05 : 36 : 26
óra
perc
másodperc

Vásárlók visszajelzése

Endre, 24 éves
Szeged
13 évesen kezdtem el dohányozni és ez a 10 év alatt ráuntam erre a szokásomra. Az utóbbi két évben havonta próbáltam leszokni, de minden alkalommal kudarcot vallottam. Valahányszor sört ittam, azonnal cigizni akartam, és máris ott volt a zsebemben egy újabb csomag cigi. Minden lehetséges módot kipróbáltam, hogy abbahagyjam. Szerencsémre a haverom megajándékozott egy Nicoin spray-vel. Ahányszor rá akartam volna gyújtani, a számba fújtam ebből a spray-ből és már negyednapra reggel, eszembe sem jutott, hogy cigivel kezdjem a napot. Egyszerűen csodás, hogy fiatalnak és egészségesnek érezhetem magam.
Enikő, 30 éves
Pécs
Amint terhes lettem, a férjem elkezdett unszolni, hogy hagyjam abba a cigizést. Meg persze én magam sem akartam mérgezni a kisbabámat, de nem tudtam leszokni. Aztán egyszer az anyósom elküldte nekem ennek a webáruháznak a címét, és mondta, hogy rendeljem meg a Nicoin spray-t. Gyorsan megfogadtam a tanácsát, hisz a spray ára olcsóbb, mint ha 2 hétig dohányoznék. Milyen volt a hatása? Kiváló. Elég egyszer belefújni a szájadba a spray-t és máris elmúlik a vágyad, hogy elszívj egy cigit. Már másfél hónap telt el, és semmi kedvem sincs cigizni, mintha soha nem is szívtam volna. A férjem hihetetlenül boldog!
Sándor, 44 éves
Budapest
Amióta az eszemet tudom cigiztem, és már felhagytam az kísérletezéssel, hogy leszokjak. Ha az orvosok nem fenyegettek volna meg, hogy nagy problémáim lesznek az egészségemmel, nem is próbálkoztam volna abbahagyni a cigizést. Először a nikotintapaszokat próbáltam ki, de semmi értelmet nem találtam bennük, mivel majdnem ugyanannyi pénz megy el rájuk, mint a cigire. Magamtól nem sikerült leszokni, bár százszor átolvastam Allen Carr könyveit. A Nicoin – volt az egyetlen, ami valóban segített, igaz nem egyből hittem hogy működni fog a dolog. Úgy érzem magam, mintha vagy 15 évet fiatalodtam volna, tele vagyok energiával, könnyen lélegzem, minden rendben van. Ajánlom-e? Még jó hogy igen! Ajánlom minden dohányosnak!


Hogyan lehet megrendelni a Nicoin spray-t ?

FIGYELEM!
ÓVAKODJON A HAMISÍTVÁNYOKTÓL!

Függetlenül attól, hogy a Nicoin viszonylag új termék a nikotinfüggőség elleni piacon, már neki is vannak hamisítványai.

Ne feledje, a hamisítványok és analóg termékek nem csak nem szolgálnak a várt eredménnyel, de kárt is okozhatnak az egészségének!

Rendelje meg a Nicoin spray-t eredeti csomagolásban ezen az oldalon. Így garantáltan tanúsítvánnyal rendelkező és nem hamisított terméket fog vásárolni.

Mi vagyunk az egyedüli cég, amelynek joga van az Nicoin spray forgalmazására Magyarországon

HÁZHOZSZÁLLÍTÁS

 • A honlapon
  megadja adatait
 • Mi felvesszük a kapcsolatot
  önnel
 • Elküldjük
  önnek a csomagját
 • Csomagátvételkor
  fizeti ki a terméket
12 csomag maradt áron
Régi ár 2980руб.
1490руб.

Ha Magyarországon lakik, megrendelheti a csomagot UTÁNVÉTTEL. Ez azt jelenti, hogy csak a csomag átvételekor kell fizetni. A csomagot akkor veheti át, amikor a postától megérkezik az értesítő.

Magyarországon futárszolgálat szállítja ki a csomagokat.

Magyarországon a szállítás ideje 4-7 nap.

Az akció múlva ér véget
05 : 36 : 26
óra
perc
másodperc